Történetünk

TörténetünkAz LRAM Távközlési, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft-t két kollegámmal azzal a céllal hoztuk létre 2003. december 22-én, hogy jól képzett szakember gárdánkkal pontos és megbízható méréseket készítsünk megrendelőnk számára. Tapasztalatunk és szakértelmünk speciális részét a cégalapítást megelőzően, mint a Pannon GSM dolgozói szereztük meg. A mérési tevékenység kiszervezését követően nyílt módunk arra, hogy bebizonyítsuk rátermettségünket az új szervezeti felépítés keretében. Kezdetben a munka mennyisége négy, majd hat fő szakértő foglalkoztatását jelentette. Minőségi munkánknak köszönhetően, a 2005-ös évet új alapokra helyeztük. Ennek következményeként már nem csak a humánerőforrást biztosítottuk a Pannon GSM részére, hanem a technikai berendezéseket, autókat is, kivéve a mérőberendezéseket.

Megbízhatóságunknak köszönhetően egy újabb partnerrel, a Koonsys Kft-vel bővült megrendelőink köre. Szakképzett mérnök gárdánk többször is bizonyított, így a Pannon GSM 3G projekt indulása óta mi végezzük a teljes körű mérést is. A beruházásainknak köszönhetően, amennyiben a megrendelő úgy kívánta, a méréseket 24 órás határidővel el tudtuk kezdeni – melyet még a 2005-ös évben sikerült elérni, és fenntartani ebben az évben – illetve adott esetben befejezni. Ennek a rugalmasságnak az előnyét élvezhették mind a 3G mind a 2G-QM projekt dolgozói.  Saját tapasztalatainkat és munkánkat a megrendelőink által támasztott igényekhez tudtuk igazítani, napról napra, mely mindannyiunk hasznára vált.

2006 októberében megállapodást kötöttünk mérési szolgáltatás nyújtására a Hutchison projekt keretében a SIEMENS Austria-val.

Megállapodásunk értelmében 2 hetet töltöttünk el az általuk kijelölt területeken a legkülönfélébb mérési metódusok alkalmazása mellett, melyet mindketten teszt időszaknak tekintettünk. Örömmel mondhatom, hogy a teszt időszak sikeres lezárása után a SIEMENS szakemberei is meggyőződhettek hozzáértésünkről, és így sikerült elnyernünk a drive test munkát határozatlan időre. Mindemellett felmerült további külföldi megrendelések lehetősége is partnereink közreműködésével, ami véleményem szerint bizonyítéka annak, hogy jó úton járunk.