Technológia

TechnológiaKépzett, megfelelő képzettséggel, és sok éves tapasztalattal rendelkező szakembergárdánknak köszönhetően a cég alapítása óta sikerült a hazai partnereink körében elismerést kivívni. Ennek köszönhetően nyertük el az Ausztriai SIEMENS megbízását is.

Mivel munkánk során mindig a megbízóinknak való tökéletes megfelelésre törekszünk, ezért igyekszünk munkatársainkat folyamatos képzésekkel fejleszteni (ipari alpinista vizsga, IT és hálózati ismeretek, adott mérőrendszer kezelés, stb.. ), valamint gépjármű-parkunk karbantartását és cseréjét a kihívásokhoz igazítani.

Így méréseinket minden esetben az elvégendő munka és a megrendelő elvárásainak megfelelően alakítjuk. Ezt könnyen megtehetjük, mert a saját gépjárműparkunk belső kialakítását a KeNé Kft. szakemberei végeztek, ennek köszönhetően bármilyen mérőrendszer beépíthető autóinkba. Mindezeken felül további szériatartozék a gépjármű flottában, a professzionális mérések elvégzéséhez elengedhetetlen antennák és precíziós eszközök telepítése.

Méréseinket az elvégendő munka és a megrendelő elvárásainak megfelelően alakítjuk. Saját gépjárműparkunk kialakításának, melyet a KeNé Kft. szakemberei végeztek, köszönhetően bármilyen mérőrendszer beépíthető autóinkba.

Eddigi tevékenységünk során nagy tapasztalatot szereztünk a SwissQual (www.swissqual.com, TEMS Investigation (www.infovista.com), Rohde&Schwarz Romes (www.rohdeschwarz.com, és NeMo (www.keysight.com rendszerek üzemeltetéséből és használatából.